evenementenbureau Haarlem

evenementenbureau Haarlem

Hét evenementenbureau van Haarlem, met roots in het oosten van het Nederland

East Side bestaat sinds 1988 en komt van oorsprong uit het oosten van her land, vandaar ook de naam. Door een wisseling in de directie verhuisde het evenementenbureau in 2015 naar Haarlem. Daar zette het team van East Side de werkzaamheden succesvol voort.

En die werkzaamheden gaan van concept tot en met uitvoering van uiteenlopende evenementen. Van congres tot corporate festival, van personeelsfeest tot kick-off meeting, en alles wat daar tussenin zit, East Side heeft er ervaring mee.

 

Unieke samenwerking met Perspekt

Door de verhuizing naar Haarlem kwam evenementenbureau East Side samen met Perspekt Studio’s. Beide bedrijven staan onder aanvoering van Marièlle Beek.

 

Perspekt Studio’s bestaat sinds 1968. Met roots in het technisch theater is het werkveld steeds meer opgeschoven naar dat voor musea, bezoekerscentra, bedrijven, overheid en bedrijven. Eigenlijk voor alle partijen die een verhaal willen vertellen, of een transitie willen beïnvloeden.

 

De teams van East Side en Perspekt zijn in 2015 gemixt. Want het werkveld van Perspekt (het ontwikkelen en realiseren van tentoonstellingen en experiences) sluit natuurlijk uitstekend aan op de skills die nodig zijn om inhoudelijke en creatieve events te bedenken en te produceren.

 

Met deze combinatie hebben we een multidisciplinair team in huis van strategen, conceptmakers, ontwerpers (ruimtelijk, grafisch, multimedia), technisch projectleiders, project- en  eventmanagers. Daar bovenop beschikken we ook nog over een grote eigen werkplaats met vakmensen die de mooiste creaties van hout, metaal en decormatig tot stand brengen.

 

In ons lange bestaan (bij elkaar maar liefst 90 jaar!) hebben we een zeer breed en diep netwerk opgebouwd, lokaal, regionaal en landelijk. Daardoor kunnen we altijd voor onze klanten met de juiste mensen en expertises tot het allerbeste resultaat komen.

 

De combinatie van expertises, de brede kennis en ervaring in huis en ver daarbuiten via het netwerk maken East Side een uniek evenementenbureau in de evenementenbranche.

 

Tussen verbeelding en werkelijkheid maken we het graag concreet

Hoe gaan we te werk? De ene klant weet al helemaal wat ie wil. De ander heeft nog geen idee, maar denkt meer in wat er uiteindelijk bereikt moet worden. Met alle scenario’s kunnen we uit de voeten!

 

Bij de briefing werken we vanuit een vast stramien. Dat wil zeggen, we hebben een handige leidraad. In praktijk houden we deze leidraad goed voor ogen, maar hebben we graag een natuurlijk gesprek, en geen eenrichtingsverkeer interview. Wat drijft mensen, wanneer is het project geslaagd, wat speelt er echt? Met oog voor detail en aandacht voor menselijkheid doorgronden we de organisatie, de mensen en de vraag.

 

En als jij toevallig al helemaal weet wat je wilt, zullen we je altijd toetsen of uitdagen: geeft het event of de communicatie die jij voor ogen hebt ook het beste resultaat? Beantwoordt het aan het uiteindelijke doel?

 

Tussen verbeelding en werkelijkheid maken we het graag concreet. En dat start dus al bij de eerste intake.

 

East Side regisseert

East Side neemt graag de regie. Natuurlijk werken we samen met onze klanten en onze leveranciers, maar de eindverantwoordelijkheid op concept en uitvoerring van events ligt bij ons. Dat wil zeggen: als we het zo in het voortraject met elkaar hebben afgesproken.

Want misschien heb je onze inzet alleen nodig voor productioneel advies en eventondersteuning? Of worstel je met een eventconcept en -programma, maar als dat eenmaal staat ben je prima zelf in staat het te realiseren?

Met ons kun je alle kanten op. Zolang we de taken en verantwoordelijkheden vooraf maar goed omschrijven en afbakenen en de aansluiting op elkaar goed afstemmen. Dan kan het niets mis gaan.

 

De persoonlijke klik

Uit eigen ervaring weten we: een project gaat pas vliegen als er een klik is. Natuurlijk kan het op inhoudelijk en creatief niveau klikken, maar in een goede samenwerking draait het om meer. Begrijpen we elkaar, kunnen we open en eerlijk communiceren, spreken we dezelfde taal, lukt het om samen doelgericht te werken en tegelijkertijd plezier te hebben?

 

Het team van East Side staat bekend als no nonsense, daadkrachtig en gezellig. Onze werkwijze is transparant, integer en ontzorgend. Maar dit alles kunnen we natuurlijk over ons zelf zeggen. Ervaar het vooral zelf!

 

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek (liefst live, maar online kan natuurlijk ook). We sparren graag met je, wisselen van gedachten en leren jou en jouw organisatie graag beter kennen.

 

Waar kunnen we jou mee helpen?

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.