Dit is waarom een in hoogte verstelbaar bureau de gezondheid van je werknemers verbeterd

Dit is waarom een in hoogte verstelbaar bureau de gezondheid van je werknemers verbeterd

Ergonomische in hoogte verstelbare bureaus worden steeds populairder, niet alleen in Scandinavië, maar overal ter wereld. De toenemende interesse is een direct gevolg van onderzoek waaruit blijkt dat het slecht is voor de gezondheid om tijdens het werk alleen maar te zitten op uw (witte)bureaustoel.

 

Afwisselen is goed

 

We weten al lang dat het goed is om zitten en staan ​​af te wisselen om het risico op hart- en vaatziekten te verkleinen. De afgelopen jaren hebben sommige rapporten echter aangetoond dat alleen zitten op het werk schadelijk is. Hierdoor zijn de ontwikkelingen versneld en is de interesse in in hoogte verstelbare bureaus toegenomen. Studies tonen aan wanneer we bewegen dat ons lichaam stoffen produceert die belangrijk zijn voor onze gezondheid en ons langer kunnen laten leven, vanuit vele perspectieven.

Te verstellen bureau’s 

Lang in een (wit) bureaustoel zitten kan een negatieve invloed hebben op je lichaam en productiviteit. Het beïnvloedt onze houding en verhoogt het risico op ziekten zoals hartaandoeningen en diabetes.Met een in hoogte verstelbaar bureau kunt u uw houding veranderen en de mobiliteit vergroten om de doorbloeding te verbeteren. Tegelijkertijd komen er hormoonachtige stoffen vrij die het geluk bevorderen. Mensen zijn er in allerlei soorten en maten, maar zit- en sta-bureaus zijn geweldige voorbeelden van universele oplossingen die kunnen worden aangepast aan de lengte en werkvoorkeuren van elke werknemer. Werken op de juiste hoogte is net zo belangrijk als op de juiste hoogte staan. Dit versterkt de zaak verder omdat het bureau moet zitten en staan. 

 

Als je geen bureau hebt dat op de optimale zithoogte kan worden afgesteld, wat is dan een goede bureaustoel (wit) die perfect bij je lichaam past en wat je nodig hebt? We weten dat het erg belangrijk is om af te wisselen tussen zittende en staande werkhoudingen. Alleen zitten kan schadelijk zijn, maar alleen zijn is op de lange termijn erg vermoeiend en levert niet de bewegingen, diversiteit of activiteiten op waar we baat bij hebben. Zelfs als u de optimale zit- of stahoogte weet en de mogelijkheid heeft om de instellingen vooraf te programmeren, is het raadzaam om de hoogte van tijd tot tijd aan te passen. Ons lichaam moet bewegen omdat we zoveel verschillende houdingen hebben om te zitten en staan!

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.