De vrolijke webshop Frogs and Dogs verovert de fashionwereld

De vrolijke webshop Frogs and Dogs verovert de fashionwereld

Je hebt er vast wel eens van gehoord, de webshop met kinderkleding Frogs and Dogs. We zien de naam steeds vaker opduiken. Zodoende waren wij van Ondernemersbelang benieuwd wat het verhaal achter dit merk is en wat het onderscheidt van de berg aan kinderkledingmerken. Na even door het aanbod heen gescrold te hebben, zagen we al verschillende unieke items voorbij komen, zoals een brandweerpyjama en een pyjama met planeten van het merk Fun2Wear. Maar er zit nog een diepere boodschap achter deze webshop. Daar vertellen we je in dit blog graag meer over.

 

Hoe het allemaal begon

Frogs and Dogs werd opgericht door producent en textielgroothandel M.G. van Meel naar aanleiding van speciale wensen van klanten: er was behoefte aan zachte en comfortabele baby- en kinderkleding. Nou, daar kon M.G. van Meel wel wat mee. Het bedrijf, dat al sinds 1953 dé leverancier van hoogwaardige en betaalbare kleding is, brengt sindsdien kledingstukken op de markt die een voor een vervaardigd zijn uit sterke, maar toch zeer zachte stoffen. Dus koop je iets bij Frogs and Dogs, dan koop je iets met een bewezen kwaliteit die zelfs na vele wasbeurten nog steeds mooi blijft. 

 

Onderscheidend

Naast het feit dat alles van goede kwaliteit is, onderscheiden de merken van Frogs and Dogs zich door de leuke printjes. Denk bijvoorbeeld aan een T-shirt met de opdruk ‘Got my drama from my mama’ en een politiepyjama waarmee je kleintje iedere avond als politieagent zijn bed in duikt. Ook een fijn detail: alle items zijn voorzien van makkelijke sluitingen waardoor uit- en aantrekken nooit een kriem wordt. Daarnaast zijn veel items goed met elkaar te combineren, waardoor je met een paar kledingstukken weer verschillende nieuwe outfits hebt om bij je kindje aan te trekken. Het aanbod bestaat uit newborn- en babykleding en pyjama’s en ondergoed tot en met maat 176. Je vindt dus altijd wel een kledingstuk waar je jouw zoon of dochter (en jezelf) heel erg blij mee maakt. 

 

Service waar je blij van wordt

Ook niet geheel onbelangrijk en iets wat zeker bijdraagt aan de populariteit is de goede service. De orders die vóór 16.00 uur geplaatst worden, worden namelijk meestal de volgende dag al bezorgd. En bij een besteding van €20,- of meer, wordt het ook nog eens gratis verzonden. 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.