De musthave voor uw feest of evenement

De musthave voor uw feest of evenement

Een goed feestje moet eens in de zoveel tijd wel echt gevierd worden. Wat bij deze evenementen dan ook echt niet mag ontbreken zijn disposables. Vaak komt stevig servies goed te pas. Het is dan eigenlijk ook niet heel handig om gebruik te maken van echte glazen of ander breekbaar servies. Dit kan namelijk erg snel kapot gaan, waardoor het niet heel veilig is voor de gasten. Het zou zomaar kunnen dat iemand in de scherven stapt. Dit is een probleem waar u niet graag mee te maken krijgt tijdens uw feest. U kunt dit dan ook eenvoudig voorkomen door verschillende disposables in te zetten. De andere voordelen zetten wij in deze blog voor u op een rijtje.

Niet duurzaam, of toch wel?

Waarschijnlijk vraagt u zich nu af of het gebruik van disposables wel een verantwoorde keuze is met het oog op het milieu. Als u goede disposables aanschaft hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. Goede disposable opties zijn te vinden bij Disposable Direct. Eigenlijk al hun disposables zijn herbruikbaar of ze worden uit gerecycled plastic geproduceerd. Een aanrader tijdens het gebruiken van wegwerp servies is om verzamelbakken neer te zetten. Zo kunnen de glazen en bekers opnieuw gerecycled worden en wordt het toch een duurzame optie.

Waarom zijn disposables zo handig?

Zoals eerder benoemd is het eerste voordeel dat de kans op verwondingen door scherven op de grond een stuk minder groot zijn. Daarnaast is het gebruik van disposables een stuk hygi├źnischer, dit is vooral handig in tijden waar het belangrijk is dat er goed op de gezondheid wordt gelet. Echt servies duurt ook een stuk langer om schoon te krijgen, vaak is er daar geen tijd en plaats voor. Het zou dan erg lang duren voordat mensen bijvoorbeeld weer een nieuw drankje hebben. Daarnaast hebben disposables tegenwoordig net zo mooi als gewone glazen, dus je hoeft niet bang te zijn dat uw drankje niet zo lekker smaakt als wanneer je deze uit een glazen glas zou drinken. 

In allerlei soorten en maten

Plastic, kunststof en papieren disposables zijn in allerlei verschillende maten en uitvoeringen te verkrijgen. Zo zijn er handige bierglazen, shot glazen, champagne glazen en noem maar op. Het maakt dus niet uit welk drankje u wilt schenken, er is altijd een bijpassend glas te vinden. Wat ook erg handig kan zijn om te gebruiken zijn rietjes of handige draagtrays. Zo kunnen uw gasten makkelijk meerdere drankjes tegelijk meenemen. Dit is perfect voor iets grotere events en feestjes!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.