De kenmerken van een zwembadtent

De kenmerken van een zwembadtent

Het gebruik van een zwembadtent van SunnyTent is een effectieve manier om je zwembad te beschermen tegen vuil. Deze zwembadtent biedt vele voordelen. Het houdt niet alleen het water schoon, maar het kan ook je water in het zwembad warm maken. Zo kun je in elk seizoen zwemmen. Zonder zwembadtent kan je alleen in de zomer zwemmen. Maar als je deze zwembadoverkapping hebt, kun je zelfs in de herfst en lente heerlijk zwemmen. Deze tent kan namelijk het water opwarmen zodat je comfortabel kunt zwemmen. Voordat je besluit deze zwembadtent aan te schaffen, dien je de eigenschappen van deze koepel hieronder nog eens goed door te nemen.

Verkrijgbaar in vele maten en vormen

SunnyTent biedt verschillende zwembadafdekkingen aan in verschillende soorten en maten. Je vindt de zwembadoverkapping voor je jacuzzi, rond zwembad, ovaal zwembad of rechthoekig zwembad. Je dient je zwembad op te meten voordat je deze tent aanschaft. Zo kun je de juiste maat van de zwembadoverkapping vinden. Deze tent is gemaakt van Europees materiaal. De tent bestaat uit drie lagen PE-folie. Dit materiaal wordt veelal gebruikt voor tuinbouwkassen. Bovendien is het materiaal dat voor de stokken wordt gebruikt flexibel glasvezel.

Veelzijdige en flexibele tent

Wanneer je deze zwembadtent installeert, kun je de tent volledig sluiten. Zo kan het water in het zwembad snel opwarmen. Bovendien kan het sluiten van de tent je zwembad beschermen tegen vuil. Als je zwemt kun je de koepel gedeeltelijk openen. Daarna kan het dienen als windjack, zodat je kunt genieten van zwemmen in de frisse lucht. Bij warm weer kun je de tent volledig openen. Je kunt de zwembadtent open het hele jaar door gebruiken om je zwembad schoon te houden. Zo hoef je het water niet vaak te verversen. Daarnaast kun je deze tent ook over de zandbak of trampoline plaatsen. Zo kunnen je kinderen ook in de winter buiten spelen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.