De dicteermicrofoon

De dicteermicrofoon

Wanneer je bijvoorbeeld lange geschreven teksten wilt omzetten naar een geluidsfragment, of volledig wil inspreken zodat anderen het na kunnen luisteren, is het belangrijk dat de opname van goede kwaliteit is. Wanneer dit niet het geval is, kan het gebeuren dat het niet duidelijk is wat er ingesproken is, of krijg je te maken met andere kwaliteitsproblemen. Er zijn hiervoor verschillende goede dicteermicrofoons gemaakt om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de ingesproken tekst goed is. 

Interview 

Stel, je hebt een interview met een heel bekend iemand en het is een aardig exclusief interview. Dan wil je natuurlijk niet dat je alles moet opschrijven, of dat je bij het opnemen van het interview er achter komt dat je apparatuur helemaal niet goed is, of zelfs leeg. Dit wil je natuurlijk niet meemaken en daarom zorg je ervoor dat alles goed is geregeld van tevoren. Je kan bijvoorbeeld een Philips Speechmike kopen, hier weet je zeker dat de bovengenoemde zaken altijd in orde zijn. Maar zo zijn er ook nog genoeg andere soorten welke ook prima te gebruiken zijn voor bijvoorbeeld een interview. Want niets is natuurlijk belangrijker dan dat het interview goed wordt opgenomen, zodat het later weer kan worden afgespeeld, of dat het kan worden opgeschreven in bijvoorbeeld een krant of tijdschrift.  

Waar kan je een dicteermicrofoon kopen 

Ook hiervoor zijn er weer aardig wat opties waar je zo’n apparaat kan kopen. Je kan bijvoorbeeld kiezen om de dicteermicrofoon online te kopen op de bekendere site zoals coolblue of bol.com, maar je kan ook kiezen voor de winkels waar audioapparatuur ook echt hun specialisme is, zoals bijvoorbeeld bij spraakherkenning.nl. Zo heb je hier ook weer allemaal verschillende opties en is het dus belangrijk om goed te vergelijken en te kijken wat het beste bij jou past en waar je je dan ook het fijnst bij voelt.  

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.