Bespaar kosten met jouw cartridges

Bespaar kosten met jouw cartridges

Iedere ondernemer weet dat er veel geld gaat zitten in de printer en de benodigdheden. Deze kosten beginnen al bij de aanschaf van de printer, maar zullen daarna ook nog gerekend moeten worden voor het papier en de inktcartridges. Op de cartridges is echter wel te besparen door naar een hervulbare cartridge te gaan kijken. Deze zijn meermaals te gebruiken voordat je er weer een nieuwe in moet gaan doen. Alleen waarom zou deze oplossing nou beter zijn dan de gewone cartridges die je ook in de winkel koopt? Na het lezen van een aantal redenen wil jij niets anders meer.

 

Niet meer zonder cartridges zitten

De hervulbare cartridges zijn de cartridges die je niet direct eruit hoeft te halen wanneer ze leeg zijn. Je kunt ze namelijk tot wel vijf keer hergebruiken voordat je over moet gaan tot een nieuwe aankoop. Dit zorgt er in eerste instantie voor dat je nooit zonder cartridges komt te zitten. Om dit te kunnen bereiken dien je gebruik te moeten maken van de navulinkt. Deze schenk je in de cartridges, waarna je gewoon weer door kunt gaan met printen. Zo sta je nooit voor verrassingen als jouw papieren er weer niet goed uitkomen en je moet wachten op jouw bestelling. Alles staat gewoon voor jou klaar.

 

Voor ieder specifiek merk te vinden

De hervulbare cartridges zijn voor meerdere merken verkrijgbaar. Niet iedereen heeft immers hetzelfde merk printer op kantoor staan. Bekijk daarom altijd goed welke cartridges jij nodig hebt voor de printer, voordat je de aankoop gaat doen. Ook voor de navulsets bekijk je de merken goed. Ga nooit voor een goedkope oplossing om geld te besparen, want je krijgt er nooit dezelfde kwaliteit mee als wanneer je iets meer investeert in jouw printer. De kwaliteit ga je namelijk wel degelijk merken. Uiteindelijk bespaar je wel op de aanschaf van cartridges.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.