3 redenen om een zakelijke prepaid simkaart te nemen

3 redenen om een zakelijke prepaid simkaart te nemen

Krijg je een zakelijke telefoon of ga je zakelijke telefoons geven aan de werknemers van je bedrijf? Dan zijn er heel veel keuzes die je moet maken. Voor wat een telefoon kies je? Er zijn heel veel verschillende telefoons om uit te kiezen, kies je voor een Android, Apple of een Nokia? Deze telefoons zijn erg verschillend. Toch is het belangrijk dat de telefoonkeuze bij het bedrijf past. Als je de telefoon hebt kunnen uitkiezen komt de volgende stress, neem je een abonnement of een prepaid simkaart?

Zelf bepalen wat je limiet is 

Het verschil tussen een abonnement en een zakelijke prepaid simkaart is erg groot. Als je ervoor kiest om een abonnement te nemen bij een provider, is dit erg gemakkelijk. Je kiest uit hoeveel belminuten, hoeveel MB’s en hoeveel SMSjes er verbruikt kunnen worden voor het komende jaar. Dit is echt fijn en hoef je nergens meer op te letten, alleen als het tegoed op is, is het ook echt op. Dan heb je voor de rest van de maand niets meer en dit is voor een zakelijke telefoon niet heel handig.

Makkelijk en goedkoop bijkopen

Een zakelijke prepaid simkaart is hiervoor dé oplossing. Een prepaid simkaart is een simkaart waarbij je constant voor een vrij lage prijs MB’s, SMSjes en belminuten kunt bijkopen. Dit maakt het voor een zakelijke telefoon erg voordelig en zal je een stuk goedkoper uit zijn. Als de MB’s dan op zijn, kun je erg goedkoop bijkopen wat je nog nodig hebt.

Meer speling

In tijden die erg onverwachts kunnen zijn heb je nu wat meer speling en heb je zo weer genoeg belminuten door op één knopje te drukken. Koop daarom nu een data simkaart bij prepaidsimkaart.net voor jouw zakelijke telefoon. Dit zal je erg helpen bij het leiden van je bedrijf.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.