Welk smart home-systeem is het beste?

Welk smart home-systeem is het beste?

Twintig jaar geleden leek het nog wel een idee uit een Sci-Fi film: gordijnen die vanzelf open gaan, lichten die om bepaalde tijden aan- en uitgaan en koffie die zichzelf zet. Maar het automatiseren van je huishouden wordt steeds normaler. Kijk maar eens om je heen. Hoeveel mensen in je omgeving hebben een robotstofzuiger of kunnen zelfs de temperatuur in huis via hun mobiel bedienen? Er is steeds meer mogelijk om je leven makkelijker te maken. Wil jij ook graag je huis automatiseren? In dit artikel vertellen we je meer over het domoticasysteem van Comfortica.

Wat zijn de voordelen van een domoticasysteem van Comfortica?

  • Wooncomfort;
  • Veiligheid;
  • Inzicht in je energieverbruik;
  • Controle over wat je wilt automatiseren;
  • Grote aanpassing aan je woning zijn niet nodig;
  • Prijs inclusief installatie.

Hoe maakt domotica je huis veiliger?

Als je op zoek bent naar een goed domoticasysteem, ben je waarschijnlijk al bekend met het concept van een smart home. Je weet dat veel dagelijkse bezigheden met een smart home automatisch gaan, waardoor je leven net wat makkelijker wordt. Maar wist je dat een domoticasysteem ook bijdraagt aan je veiligheid? Domotica heeft namelijk niet alleen te maken met het automatiseren van je huis, maar ook met je beveiliging. Laat bijvoorbeeld een draadloos alarmsysteem van Satel installeren. Satel-alarmsystemen zijn goed met in het bijzonder het FIBARO home automation system te combineren. FIBARO is een van de beste domotica-systemen op de markt.

Wat is FIBARO?

FIBARO is wereldwijd marktleider op het gebied van domoticasystemen. Die positie heeft de fabrikant niet voor niets. FIBARO is namelijk een van de weinige fabrikanten die zowel de componenten als de controller van zijn domoticasysteem zelf maakt. Zo weet je zeker dat je volledige smart home perfect werkt en dat alle onderdelen naadloos op elkaar aansluiten. Voor de installatie van een FIBARO-systeem kun je het beste naar Comfortica. Deze one-stop-shop is dé Nederlandse leverancier van het merk FIBARO. De experts van dit bedrijf kunnen jouw FIBARO-systeem eenvoudig voor je installeren zodat het precies doet wat jij voor ogen hebt. Wanneer maak jij van je huis een smart home?

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.