Waar je betaalbare HP-cartridges kan halen

Waar je betaalbare HP-cartridges kan halen

Bij Inkmedia bent u aan het juiste adres voor goedkope HP cartridges. Hoewel dit geen originele cartridges zijn, is de kwaliteit van de HP-inkt zeker vergelijkbaar. Daarom worden veel van de HP inktcartridges van Inktmedia gedekt door een garantie van twee jaar. Hun HP-inktpatronen zijn volledig compatibel met uw printer en kunnen eenvoudig online worden besteld. Door HP-patronen van het eigen merk te kiezen kunt u flink besparen op uw printkosten. 

 Gemak  

U kunt HP-inktcartridges eenvoudig kopen via de online winkel van Inktmedia. Omdat het bedrijf vrijwel alle goederen vanuit het magazijn levert, worden deze binnen 24 uur verzonden. Dit betekent dat als u voor 18:00 een bestelling plaatst, Inktmedia het de volgende dag al leveren kan. Bovendien worden bestellingen boven de € 50, – gratis bezorgd. Belangrijke bedrijfspapieren kunnen dus altijd snel en voordelig uitgeprint worden.  

Geweldige kwaliteit voor een goede prijs 

De HPinktpatronen die we leveren voor de 364 en 365 serie zijn ook XL. Deze cartridges hebben meer inktcapaciteit en zijn aanzienlijk goedkoper dan originele HPcartridges. Nog meer besparen op uw printkosten? Dit doet u door de HPcartridges zelf te hervullen. Ook voor het bijvullen van inkt of hervulbare cartridges bent u bij Ink Media aan het juiste adres. Laat u verrassen door de kwaliteit van de inktpatronen van Inktmedia en betaal niet te veel.  

Goed gesorteerd  

Om het u gemakkelijker te maken, heeft Inktmedia alle HP-cartridges gesorteerd op cartridgenummer en printertype. Als u het cartridge nummer heeft is de bestelling dus gauw geplaatst. Het cartridgenummer is vaak te vinden op oude lege HP-cartridges die nog in je printer zitten. Haal het uit de printer en het nummer moet zichtbaar zijn. Heeft u geen cartridgenummer of zoekt u liever op printertype? Het printertype wordt meestal aangegeven op de voorkant of bovenkant van de printer. Als dit niet het geval is, kunt u ook op de achterkant van de printer kijken, meestal vindt u hier het typenummer.  

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.