Tips om een iPad werkgerelateerd te gebruiken

Tips om een iPad werkgerelateerd te gebruiken

iPads zijn al lang geen consumentenelektronica meer voor alléén maar vermakelijk gebruik. Apple heeft iPads de laatste jaren veel functionaliteiten gegeven die geschikt zijn voor werk en studie. iPads zijn dan ook een krachtig zakelijk hulpmiddel en sommigen zijn zelfs zó goed, dat ze een werklaptop volledig kunnen vervangen. Met deze tips haal je meer uit Apple iPad voor werk en studie.

 

Tip 1: breid uit met accessoires

Recentere iPads als de iPad 2019 kun je met accessoires uitbreiden. Met het Smart Keyboard (hoes + toetsenbord) kun je super snel teksten typen. Het grote voordeel is dat het on screen-toetsenbord automatisch verdwijnt en je de helft meer schermruimte overhoudt. Ook kun je deze iPad met Apple Pencil gebruiken. Dat is een pen waarmee je direct op het scherm annoteert en tekent. Er zijn zelfs iPads met een usb-c aansluiting waarop je externe accessoires en een extra beeldscherm kunt aansluiten. Je maakt van je iPad dus een volwaardig werkstation, maar je behoudt altijd de voordelen van de tablet zelf: licht van gewicht en eenvoudig overal mee naartoe te nemen.

 

Tip 2: gebruik de nieuwste FaceTime

In iPadOS 15, nu te downloaden, heeft FaceTime een grote update gehad. Niet alleen Apple-gebruikers, maar óók Android- en Windows-bezitters, kunnen via FaceTime deelnemen aan een videobelgesprek. Hiermee is het een interessante optie voor diensten als Zoom en Microsoft Teams. Er zit een portretmodus in, zodat jij goed zichtbaar bent ten opzichte van de achtergrond. Ook geniet je van Spatial Audio. Zit iemand tijdens het videobellen aan de linkerkant van jouw scherm, dan lijkt het geluid daar ook vandaan te komen. Je kunt zelfs je complete scherm delen (Share Play), waarbij de andere persoon in dezelfde kwaliteit kan meekijken en luisteren. iPadOS 15 is zelfs te downloaden voor oudere iPads, zoals de iPad Air 2 refurbished van Forza. Je hebt dus niet het nieuwste device nodig voor de nieuwste functies.

 

Tip 3: raadpleeg de App Store

De App Store is ook voor studie- en werkgerelateerde taken enorm uitgebreid. Waar je voorheen vooral games uit de App Store kon downloaden, zit het nu vol met mobiele softwareoplossingen die het leven makkelijker maken. Denk aan Microsoft Office voor je presentaties, OneDrive om alles lokaal in de cloud te kunnen opslaan, Trello voor een strakke planning en Slack om met je team in verbinding te blijven. Voordat je hiervan gebruik kunt maken moet je wel eerst een refurbished iPad kopen van Forza Refurbished, of al een iPad bezitten natuurlijk;)

 

Waarom een refurbished iPad?

Apple wordt geroemd om de hoge kwaliteit maar staat ook bekend om de hoge prijs. Apple is marktleider in de tabletmarkt, maar veel mensen kopen geen iPad omdat het simpelweg te duur is. Dat is jammer, maar refurbished van Forza is een betrouwbaar en betaalbaar alternatief voor nieuw. Elke iPad is op tientallen technische punten getest en wordt met het Keurmerk Refurbished-label verkocht inclusief 2 jaar garantie. Voor een scherpe prijs wel te verstaan, dus je haalt Apple-kwaliteit in huis voor minder geld. Teveel betalen is dus niet langer nodig. Met refurbished van Forza wordt Apple toegankelijk voor iedereen!

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.