Maak het binnen weer gezellig met mangohouten meubels

Maak het binnen weer gezellig met mangohouten meubels

Ook dit jaar komen we helaas niet onder de wisseling der jaargetijden uit en moeten we ons wederom aanpassen aan het weer. Truien en winterjassen mogen de kast weer uit, het vierseizoenendekbed mag weer compleet gemaakt worden en bij veel mensen staat de waterkoker inmiddels vaker te borrelen. Het leven speelt zich weer binnen af in plaats van buiten. En dus ontstaat bij veel mensen de behoefte om het huis gezellig te maken. Als we het over sfeermakers in huis hebben, mag mangohout wat ons betreft niet ontbreken. Van mangohout worden veel verschillende meubels gemaakt, denk bijvoorbeeld aan een tv meubel mangohout. Hoe je met mangohout sfeer in huis haalt tijdens de herfstmaanden? We vertellen het je in dit blog.

 

Warm van binnen en buiten

Mangohout is een tropische houtsoort. Dat uit zich niet alleen in zijn karakter (de boom groeit alleen in een tropisch klimaat), maar ook in zijn uiterlijk. Mangohout kenmerkt zich namelijk door een warme kleur. En daarom is de functie sfeermaker op zijn lijf geschreven. Haal je een mangohouten meubel in huis, dan heb je eigenlijk weinig nodig om er een sfeervol geheel van te maken. Alhoewel, kaarsen heb je nooit te veel. 

 

Ruim aanbod

Het maakt eigenlijk niet uit naar welk meubel je op zoek bent, de kans dat er een mangohouten variant van is, is groot. Denk bijvoorbeeld aan verschillende kasten zoals een vakkenkast, vitrinekast, dressoir, boekenkast of buffetkast. Wil je je zithoek gezellig maken? Kijk dan eens naar de salontafels, bijzettafeltjes en tv-meubels. Of verrijk je eetkamer met een mooie ronde, rechthoekige of ovale eettafel. Je leest het al, het aanbod is oneindig. En ben je geen fan van de natuurlijke houtkleur? Dan zijn er ook veel zwarte varianten verkrijgbaar.

 

Persoonlijke touch

Hou je wel van een beetje decoratie? Dan zijn de open boekenkasten en vakkenkasten echt iets voor jou. De open vakken en planken lenen zich perfect voor het uitstallen van dierbare spullen, boeken en andere decoratieve accessoires. Zo geef je jouw mangohouten meubel in een handomdraai een persoonlijke touch en kun je het meubel geheel naar jouw hand zetten. Of het nu je miniatuur autoverzameling, je boekencollectie of een verzameling souvenirs is, het kan allemaal.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.