HP, niet enkel bekend om de goede computer

HP, niet enkel bekend om de goede computer

Hewlett-Packard, of kort gezegd HP, is vooral bekend om zijn goede laptops. Toch hebben zij veel meer in hun assortiment dan enkel computers. Ook toebehoren voor de computer vind je bij HP, net zoals printers, toners en inktcartridges. Er zijn tal van merken en huismerken wat inkt betreft, net zoals de printer zelf maar hoe weet ik nu welke een goede is? Verschillende merken hebben al bewezen dat ze goed in de markt liggen en kwaliteit garanderen. Dit is ook het geval voor HP maar wat onderscheidt HP van alle andere merken in deze branche? Naast de jarenlange ervaring en de vele klantsuggesties waar ze vaak rekening mee houden om zo naar het perfecte product te streven heb je ook nog andere zaken. Zo werken de inktpatronen steeds van de eerste keer en is het ook een milieubewuste keuze.

Het gaat om zoveel meer dan enkel de prijs

Uiteraard betaal je niet graag veel geld voor een product dat je misschien maar eens sporadisch gebruikt. Maar het draait niet enkel om geld, naast dat een goedkope hp cartridge, wil je er een ook met een hoge kwaliteit hebben. Is het een milieubewust product en werkt het zonder al te veel problemen? En dat weet ook HP dat het om veel meer draait dan enkel om de prijs. Het voordeel is dat HP ook een goedkope prijs hanteert maar daarnaast ook kan garanderen dat de inktcartridges een uitstekende printkwaliteit garanderen en speciaal zijn afgestemd op de HP printers.

Welke cartridge is het meest voor jou geschikt?

Welk type gebruiker ben jij? Ben jij iemand die niet vaak print of net wel? Print je vaak foto’s of net niet? Voor ieder type gebruiker is er een ander cartridge te verkrijgen. Zo heb je de standaard cartridge voor een normale gebruiker die niet dagelijks iets moet afprinten. Daarnaast heb je de high-capacity cartridges voor mensen die net wel veel printen. Je hebt ook multi-packs met meerdere cartridges en speciale pakketten voor wanneer je foto’s wilt afdrukken. Hierbij is er naast inkt ook speciaal papier meegeleverd voor de perfecte foto’s!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.