Ga op vakantie!

Ga op vakantie!

Ondernemen is hard werken en kan erg stressvol zijn. Daar moet ook genoeg ontspanning tegenover staan. Je hebt hard gewerkt en een extra stressvolle tijd achter de rug. Nu alles weer wat gekalmeerd is heb je echt even wat ontspanning verdient. Ga op vakantie! Dit kun je doen met familie, maar een mannen vakantie is ook niet verkeerd! Geniet van de mooiste stranden Ibiza of ga kamperen in Zweden. Er is een hoop mogelijk als je een beetje flexibel bent met plannen.

Reisadviezen

De reisadviezen veranderen constant. Zo is het reisadvies ibiza vorige week nog aangescherpt. Voor nu is Ibiza dus helaas een van de lastigere landen, maar als je flexibel bent en op het moment van je vakantie zoekt naar last minute reizen is er een hoop mogelijk. We geven je graag wat inspiratie. Als je nú op vakantie zou gaan zij dit je opties.

België en Frankrijk

Een leuke en makkelijke optie zijn onze buurlanden België en Frankrijk. Deze landen staan allebei op geel en als je lekker op kampeervakantie gaat met de auto ben je enorm flexibel om eventuele ‘probleem gebieden’ te vermijden. Ook ben je op deze manier binnen no-time weer thuis als de situatie mocht veranderen. Vaak veranderen de regels niet over één nacht. Dit geeft je de ruimte om je plannen aan te passen als de situatie wijzigt.

Ierland

Ierland is een fantastisch mooi land met een interessante cultuur en geschiedenis. Ook de natuur is hier prachtig. Een perfecte bestemming voor een stedentrip of een kleine rondreis door het land. Wat je hier ook gaat doen, zorgt dat je ook buiten Dublin komt, al is het maar een dag tour, er is zoveel moois te zien in dit land. Je raad het al, ook Ierland heeft op dít moment code geel.

Griekenland

Griekenland is code geel en heeft zelfs gebieden met code groen. Een korte zoektocht op het internet levert al een hoop mooie lastminute vakantie deals. Een ideale kandidaat voor je welverdiende ontspan vakantie dus!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.