Bestelauto verzekeren niet mogelijk? Dit kun je doen!

Bestelauto verzekeren niet mogelijk? Dit kun je doen!

Wanneer je een bestelauto wilt laten verzekeren kijkt de verzekeringsmaatschappij naar een aantal zaken. Jouw leeftijd speelt een rol, maar ook hoeveel schadevrije jaren je hebt opgebouwd. Daarnaast kijkt men ook naar de geschiedenis met betrekking tot de betalingen van premies. Dit gebeurt in de centrale database die voor vrijwel iedere verzekeraar toegankelijk is. Wanneer de verzekeringsmaatschappij besluit om de aanvraag te weigeren, heb je een probleem. De kans is ook groot dat je bij andere verzekeringsmaatschappijen nul op het rekest krijgt. In onze blog vertellen we wat je kunt doen als een bestelauto verzekeren niet mogelijk is!

Meerdere schadegevallen? Bestelauto verzekeren niet mogelijk

Bij meerdere schadegevallen in een korte periode kan een bestelauto verzekeren een moeilijke taak worden. Je bent namelijk een te groot risico in de ogen van de verzekeringsmaatschappij. Zelfs als er schades zijn die door anderen zijn toegebracht! Als je dus heel veel pech hebt wordt je gestraft voor iets waar je zelf weinig aan kunt doen en je kunt de bestelbus niet meer verzekeren. Een de Vereende verzekering biedt dan een oplossing, want die kijken minder kritisch naar het aantal schadevrije jaren die je hebt opgebouwd.

De Vereende verzekering voor een bestelauto

De Vereende verzekering is voor weggebruikers die bij vrijwel iedere verzekeringsmaatschappij worden weggestuurd. Als je bestelauto verzekering geweigerd is blijven er ook weinig opties over. Gelukkig kun je dus bij deze verzekeraar aankloppen en jezelf alsnog verzekeren. Een de Vereende verzekering afsluiten is eenvoudig en ook snel geregeld. De verzekeraar kijkt ook veel minder naar de geschiedenis, maar je betaalt wel meer premie voor deze speciale verzekering. Iets om rekening mee te houden bij een bestelauto verzekeren.

Bestelauto verzekeren niet mogelijk door wanbetaling

Je komt in de landelijke database als wanbetaler te staan wanneer je de premies voor een verzekering niet betaalt. De database is voor vrijwel iedere verzekeraar toegankelijk en bij een geschiedenis met achterstallige betalingen wordt de bestelauto verzekering geweigerd. De kans is ook groot dat je ook nul op het rekest krijgt als je uitwijkt naar andere conventionele verzekeringsmaatschappijen. De Vereende verzekering kijkt minder kritisch naar jouw verleden met achterstallige betalingen en biedt dan uitkomst! Hier kun je dus prima de bestelauto verzekeren.

Om rekening mee te houden

Wanneer de bestelauto verzekeren bij één of twee maatschappijen mislukt, is het nog niet gelijk het moment om bij een verzekeraar die een de Vereende verzekering aanbiedt aan te kloppen. Je moet eerst alle conventionele verzekeringsmaatschappijen hebben geprobeerd voordat je hier kunt aankloppen. Iedere verzekeraar heeft zijn eigen kijk op zaken en hanteren ook andere criteria om iemand te beoordelen en wel of niet goed te keuren. De Vereende verzekering sluit je alleen af op het moment dat een conventionele bestelauto verzekering niet meer mogelijk is.

Waar je wel rekening mee moet houden is dat je voor een dergelijke verzekering meer premie betaalt. Maar zonder een no claimkorting ben je ook een hoop geld kwijt bij een conventionele verzekeringsmaatschappij. Wat wel anders is zijn de voorwaarden. Vaak moet je de premies een aantal maanden vooruit betalen en je moet in de regel ook een forse borgsom betalen. De borgsom krijg je terug als je op tijd de premies betaalt en wanneer je de verzekering weer opzegt.

 

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.